lördag 14 december 2013

GraTTiS älskade son!!

Tänk att det gått hela 16 år sedan den där dagen (kvällen) du kom till världen och gjorde mej till lyckligaste mamman i världen!
Imorse väckte jag sonen med sedvanliga frukost på sängen och paket. Han hade bl.a önskat sej ett nytt headset som är speciellt för spel som han fick och det var en mycket glad och tacksam son som älskade mej 'såååå mycket' idag *haha*

Pga årstiden då många oftast har fullt upp och pga av mycket sjukdom ifamiljen  inte nog (med att mamma har cancer och igår avslutade enstrålbehandling för hjärntumören de fann förra veckan...när är enough enough!?) så har även morfar OcH farmor fått denna jävla sjukdom! *ledsen* så valde vi att inte bjuda till kalas men farmor ville ändå gärna komma på en kopp kaffe, vilket hon såklart var hjärtligt välkommen på, så jag bad kusse följa med henne då hon ju trots allt inte är frisk. Sen ringde pappa igårkväll och sa han kom och när han väl kom idag så var mamma också med!! Glädjen var högt i tak och trots hon inte orkade länge så gav hon sej fasiken på att hon skulle och gratulera barnbarnet då hon inte kommer vara med på fler som hon själv sa... Så vi blev en liten skara som mumsade på Elias önskade kladdekaka:))
Kul att det ändå blev lite firande av honom
för det är 
han så värd!!♥️
Älskade finaste mamma♥️♥️♥️
När farmor gått hem så kröp vi alla upp i sängen, jag, Elias, kusse, Marlon och 
Peps och tittade på massa roliga videoklipp, pratade minnen och skrattade:))
Tanten bakar, å spexar;)



GraTTiS på födelsedagen min älskade son ~ Du är BäsT!!! 

Puss mamma, Peps & Misty




1 kommentar:

paradiseva sa...

så trevligt det blev trots allt tycker faster Eva