torsdag 5 december 2013

Long time no see

Längesedan jag gjorde ett inlägg, delvis är det extremt tröttsamt att göra det på mobilen dels har det hänt så mycket tråkigheter (som jag återkommer till i ett annat inlägg och när jag har tillgång till dator.)

Idag har det iaf varit FöräldrarmöteÖppet Hus sonens skola NTI gymnasiet i Lund och trots att det gick bra och vi trivs och är mycket nöjda med valet av skola nu när nästan hela första terminen gått och det bara återstår 2,5 år till studenten *OmG*  känns det samtidigt också så fruktansvärt ensamt att vara en ensam närvarande förälder, att det alltid bara är jag/mamma på alla möten, operationer mm. Att vara den som försöker ledsaga honom, en kille på 16 år med allt vad det innebär, om jag känner så, hur känner inte sonen det då..!? Jag gör mitt bästa och även om sonen säger att jag gör det bra och vi klarar oss själva utan ***** så nånstans måste det ändå finnas sorg & besvikelse för att det finns ilska & aggressioner, det vet jag däremot, fast inte gentemot mej! Om det finns saknad? det tänker jag inte svara på, för det där är inte lika självklart som det var när sonen var mindre faktiskt.

Men som min kära son säger: "Vi har det så bra tillsammans mamma och vi klarar oss, det räcker" ♥️


Det vart iaf trevligt på skolan och se så vackert upplyst skolan vart ikväll:))

~ Natti Natti ~ 

1 kommentar:

Linda.... sa...

Det är en via och klok son du har så lyckats har du gjort i din ensamhet. Du är fantastisk på så många vis med allt som händer runt dig för tillfället! Glöm inte bort dig själv i allt.... Var rädd om dig <3