tisdag 6 mars 2012



Vaknade inatt av blodfylld mun å får panik. Går upp och kollar och då har en rejäl bit av kindtanden längst in gått av och tungan har skurits upp på den vassa kanten. Så nu kan inte prata utan att läspa för det gör ont när tungan rör vid den vassa kanten. Ska till tandläkaren ringde Folktandvården på sturegatan och de gav mej ett nr att ringa till något som heter malmö akut där man sedan får en akuttid på en folktandvård i sin stad ~ men de får göra en simpel lösning med fila kanten eller nåt annat, den billigaste lösningen iaf!! Jag vart t.o.m avskriven från min Folktandvård pga att jag inte varit där på så länge. Men tyvärr är det en sak jag prioriterat bort för det är en lyx att kunna gå till 'tannamagaren'.

Idag blir det full rulle då vi på jobb har finbesök från Jeremy Ashe från Florida som kommer att gästtatuera hos Tattoo By Ea. Han är specialist på Old School https://www.facebook.com/jeremyashetattoos och det är många av våra stammisar som bokat tid hos honom:)) Ea skall hämta honom på stationen, så då får jag passa butiken och ansvara där. Hmm....undrar om jag skall passa på att tatuera åså när hon ändå är borta?? haha....nä det ska hon ju inte! Men jag skall pröva på att gadda, får låna Ea's maskiner (var hennes ide) och brorsan har lovat ställa upp som försökskanin...stackars honom...voine voine...hehe ;-)

Btw så har min iPhone gått sönder, och otroligt nog är det inte för att jag tappat den. Men ljudvolymen + - på sidan och på/av-knappen till ljud/vibratorn funkar inte. Så om någon ringer eller sms:ar varken hörs det eller vibrerar den så det skall vara rena rama turen om jag råkar titta på telefonen JuSt Då så att jag ser det! *suck* Den e ju bara fyra månader så dert skall ju gå på garantin men måste först ta mej till en Telenor-butik vilket kommer dröja. Nåja, nu vet ni iaf varför jag inte svarar.

~ Ha en underbar dag ~

TjiNgeLiNg!

Inga kommentarer: